Welkom

De mobiele pagina Paragnost-nederland.nl is aan het laden...
paragnosten Nederland

Paragnost-nederland.nl

laatste getuigenissen over paragnosten

Getuigenis over Gracita

Gracita.
Ik plaats met liefde deze getuigenis voor jouw. Jij bent een speciaal en goed medium.Ik ben er nog sprakeloos van hoe jij kunt invoelen en mijn karakter en problemen kunt beschrijven zonder dat je mij kent. Ook de rust die je overbrengt en de oplossingen die je aanreikt. Ik kan hier echt mee verder. Je bent een topper. Celestine.

Celestine Bezoek pagina Gracita

Getuigenis over Cor

Lieve Cor, wat fijn om met je te praten. Ik heb een handvat van je gekregen om weer even mee verder te kunnen gaan. Liefs Michelle.

Michelle Bezoek pagina Cor

Getuigenis over Karen

Lieve Karen
We hadden over vele dingen gesproken, en ik sta weer versteld van je gave
Toppie Toppie ben jij. Grappig dat jij ondanks me,n stem wist dat ik het was. Altijd de 5 Sterren waard. Groetjes Celine.

Celine Bezoek pagina Karen

Getuigenis over Gunter

Hallo wilde even het kwijt dat u echt een oprechte lieve man bent die zijn werk echt vanuit zijn hart doet. U heeft me veel moed gegeven Gunter. Dankjewel G.

Gianna Bezoek pagina Gunter

Getuigenis over Babs

Weer een voorspelling van Babs die is uitgekomen. Weet je nog dat je me zei dat ik me geen zorgen hoefde te maken over mijn werk. Of ik zou blijven, en je heb gelijk gehad. O.

Otte Bezoek pagina Babs

Getuigenis over Jos

Met Jos gesproken, snel, duidelijk. Geeft directe antwoorden op al je vragen, heel aardige man.

Alaya Bezoek pagina Jos

Getuigenis over Cher

Ik sprak Cher vandaag voor het eerst maar ze zei echt dingen die overeenkomstig waren en die ik echt herkende. Zeker een aanrader om haar te bellen. Cassie.

Cassie Bezoek pagina Cher

Getuigenis over Oceana

Oceana. Heb erg genoten van onze gesprek. Je bent een warme en rustige persoon waardoor ik me meteen tot rust voelde. Je voelde alles goed aan en gaf me terug hoop voor de toekomst. Het is gewoon een mooie ervaring om met jou gesproken te hebben. Hartelijk dank voor mijn consult en ik bel graag terug.

Bianca Bezoek pagina Oceana

Getuigenis over Merlijn

Ben erg blij gesproken te hebben met Merlijn. Zijn buitengewone helderheid in een positieve inzichtelijkheid brengt je meteen in contact met jezelf vanuit waar je weer op weg kunt . Zonder oordeel in neutraliteit en verbinding raad ik deze man zeer aan. Een zeer positieve aanvulling in veranderingen waarmee we te maken krijgen. Het transformeren van angst en negativiteit in onszelf is van wezenlijk belang. Dank voor deze aanreiking al en blij met het gesprek.

Maaike Bezoek pagina Merlijn

Getuigenis over Johannes

Johannes.Zeer eerlijke en oprechte man. Wist dingen die niemand kon weten. Wat hij zei gebeurde ook. Mooie inzichten en betrouwbaar. Ik ga zeker doen wat je zei. Dank je wel. Ik kom zeker bij je terug Jane.

Jane Bezoek pagina Johannes

Getuigenis over Cher

Wat een goede paragnoste, fijne energie. Ook bent u zeer lief.bedankt x.

Jinane Bezoek pagina Cher

Getuigenissen op mobiel.Paragnost-nederland.nl

Als u een getuigenis over een van onze paragnosten plaatst, dan zijn deze hier te lezen na goedkeuring door het webteam. Deze getuigenissen zijn ook zichtbaar voor andere gebruikers en alle andere paragnosten.

Een getuigenis kan u plaatsen op de detailpagina of profielpagina van een paragnost. Kies eerst een paragnost en klik vervolgens op de profielfoto. Onderaan deze paragnostenpagina kan u dan uw getuigenis plaatsen.

paragnosten-team

Bel met onze paragnosten

paragnosten Nederland
Naar Boven