Welkom

De mobiele pagina Paragnost-nederland.nl is aan het laden...
paragnosten Nederland

Paragnost-nederland.nl

laatste getuigenissen over paragnosten

Getuigenis over Merlijn

Ben erg blij gesproken te hebben met Merlijn. Zijn buitengewone helderheid in een positieve inzichtelijkheid brengt je meteen in contact met jezelf vanuit waar je weer op weg kunt . Zonder oordeel in neutraliteit en verbinding raad ik deze man zeer aan. Een zeer positieve aanvulling in veranderingen waarmee we te maken krijgen. Het transformeren van angst en negativiteit in onszelf is van wezenlijk belang. Dank voor deze aanreiking al en blij met het gesprek.

Maaike Bezoek pagina Merlijn

Getuigenis over Johannes

Johannes.Zeer eerlijke en oprechte man. Wist dingen die niemand kon weten. Wat hij zei gebeurde ook. Mooie inzichten en betrouwbaar. Ik ga zeker doen wat je zei. Dank je wel. Ik kom zeker bij je terug Jane.

Jane Bezoek pagina Johannes

Getuigenis over Cher

Wat een goede paragnoste, fijne energie. Ook bent u zeer lief.bedankt x.

Jinane Bezoek pagina Cher

Getuigenissen op mobiel.Paragnost-nederland.nl

Als u een getuigenis over een van onze paragnosten plaatst, dan zijn deze hier te lezen na goedkeuring door het webteam. Deze getuigenissen zijn ook zichtbaar voor andere gebruikers en alle andere paragnosten.

Een getuigenis kan u plaatsen op de detailpagina of profielpagina van een paragnost. Kies eerst een paragnost en klik vervolgens op de profielfoto. Onderaan deze paragnostenpagina kan u dan uw getuigenis plaatsen.

paragnosten-team

Bel met onze paragnosten

paragnosten Nederland
Naar Boven